Вгору

ПРАЦЮЄМО В ДИСТАНЦІЙНОМУ РЕЖИМІ

Шановні клієнти! Консультаційну підтримку та послуги від наших фахівців можна отримати за наступними телефонами:

  • загальні питання, експорт, логістика - 095 399 09 14

  • юридичні питання, форс-мажор - 050 312 84 04 - 073 511 00 09

  • торгова марка, штрих-коди - 050 312 84 04

  • фіксація пошкоджень рухомого, нерухомого майна для компенсації чи списання, підтвердження для банків, партнерів чи інших організацій - 050 305 77 80

  • інвентаризація товарно-матеріальних цінностей - 050 305 77 80

  • відкриття бізнесу, закриття бізнесу - 073 511 00 09

  • оформлення сертифікатів про походження товарів - 050 406 88 82

  • товарознавча передвантажувальна експертиза - 050 305 77 80

  • визначення кодів УКТЗЕД, експортний контроль - 050 405 09 80

  • кадрові питання в умовах військового стану - 050 145 21 95

  • бухгалтерський облік та оподаткування - 050 407 70 08

  • цінові довідки та оцінка майна - 050 405 09 80

  • переклад документів - 099 470 17 15 - 093 771 64 66

Чекліст умов, що необхідні для імпорту свинини з Польщі

Ви імпортер? Часто стикаєтесь із несподіваними ситуаціями та невідомими обставинами у своїй роботі?

Майже кожен учасник ЗЕД відповідає на це питання – «так». У зовнішньоекономічній сфері завжди виникає щось, що важко передбачити, наприклад зміна попиту, умови ввезення та вивезення товарів із країни тощо.

Тож сьогодні розповімо про реальний кейс - імпорт свинини з Польщі.

До нас звернувся клієнт, який планував ввезення свинини з Польщі. Ми розібралися з темою та склали чекліст умов, що необхідні для імпорту свинини з Польщі:

  1. Обов'язковим є надання оригіналу ветеринарного сертифікату, оскільки свинина є товаром тваринного походження.
  2. Потрібно перевірити з якого регіону Польщі ввозиться продукція, адже ввезення з деяких регіонів заборонено через виявлення африканської чуми свиней.
  3. Потрібно перевірити, чи є квоти на ввезення (можна ввезти в Україну за пільговою ставкою мита - 0% або ж за повною - 12%)
  4. Маркування та пакування мають відповідати нормативам.
  5. Сертифікат походження під час ввезення в Україну повинен бути на руках у водія (сертифікат EUR-1 або загальної форми).

Бажаєте ввезти не свинину, а інший вид м'яса, наприклад, курятину? Зверніться до Харківської торгово-промислової палати і наші фахівці на чолі зі Светланою Швед розкажуть про особливості ввезення та допоможуть успішно провести ваш імпорт.

Пошта:shved@kcci.kharkov.ua

Тел. (050) 304-68-08, (057) 337-28-51, (057) 714-96-90

122 Б, пр. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: