Бажаєте експортувати харчову продукцію на ринок ЄС?
Але не впевнені, чи відповідає Ваша продукція усім вимогам?
Маєте сумніви щодо необхідності проведення лабораторних випробувань та/або сертифікації?
Ми розуміємо Ваші побоювання! Адже у ЄС діють дійсно суворі вимоги з безпечності, пакування та маркування до продуктів харчування. На ринок країн ЄС допускають лише ті товари, які їм відповідають. Уявіть, що Ви доклали стільки зусиль та ресурсів до поставки, а Вашу продукцію не пропустили митні органи, оштрафували або навіть вилучили з ринку, що потягне за собою непередбачені фінансові витрати. Тому поставка продуктів харчування, які не відповідають вимогам, дорого коштуватиме українській компанії не лише витрачених грошей, але й репутації.
Але складно та страшно здається лише на перший погляд! Розібратися в усіх аспектах безпечності харчової продукції в ЄС допоможе сертифікований консультант з експорту та доведення технічної відповідності Харківської ТПП Алла Сайпанова на вебінарі «Як підготувати харчову продукцію при поставці до ЄС: гра в експорт не наосліп».
Після вебінару у Вас буде розуміння в наступних питаннях:
Дата: 25 листопада 2021р.
Час: 11:00-12:00
Місце: онлайн-платформа ZOOM
Вартість участі - 360 грн. Компанії-члени Харківської ТПП приймають участь БЕЗКОШТОВНО
Складно, довго, страшно? З нами легше, швидше, впевненіше!
Виникли питання?
Телефонуйте +38 (057) 751-99-45, +38 (050) 413 – 59 – 84
або пишіть dmitruk@kcci.kharkov.ua
Контактна особа – Анастасія
До найближчого семінару залишилося:
Вартість участі - 360 грн.
Компанії-члени Харківської ТПП приймають участь БЕЗКОШТОВНО