Вгору
30.08.2018

Запрошуємо на III Український форум Шовкового шляху

Запрошуємо на III Український форум Шовкового шляху

У Києві буде проходити III Український форум Шовкового шляху

 

 

Громадська організація NGO SilkLink 16 листопада 2018 року в м. Києві проводитиме III Український форум Шовкового шляху.

В рамках Форуму планується проведення Інноваційної виставки за участю провідних китайських корпорацій, а також галузевих панельних сесій (динаміка успішного українсько-китайського співробітництва, розвиток альтернативної енергетики, інвестиції, IT та інновації).

У роботі зазначеного міжнародного заходу візьмуть участь представники українського Уряду і Верховної Ради України, представники українських і китайських ділових кіл, співробітники Посольства КНР в Україні тощо.

Метою Форуму є поглиблення китайсько-українського економічного співробітництва, політичної взаємодії, а також залучення інвестицій та реалізація спільних проектів в аграрній, енергетичній, транспортно-інфраструктурній та інших сферах.

Крім зазначеного, Українська асоціація Шовкового шляху забезпечує надання 50% знижки на придбання квитків для представників бізнесу Харківської області (як регіону-партнеру), яку можна отримати перейшовши за спеціальним посиланням: https://silklink2018.ticketforevent.com/?promocode=Partner3

За більш детальною інформацією звертатися до організаційного комітету Форуму,

контактна особа - Уласик Юлія,

тел.: +38(066)9950907,

e-mail: ulasikiuli@silklink.org        

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: