Вгору
19.10.2016

Запрошуємо до участі в Українсько-словенськом бізнес-форумі

Запрошуємо до участі в Українсько-словенськом бізнес-форумі

В Словенії відбудеться українсько-словенський бізнес-форум

 

Торгово-промислова палата України за активної підтримки Посольства України в Республіці Словенія, разом з Торгово-промисловою палатою Словенії інформує, що в рамках офіційного візиту Президента України П. Порошенка 08 листопада 2016 р. в ТПП Словенії (Dimi?eva 13, SI-1504 Ljubljana, Republic of Slovenia) відбудеться Українсько-словенський бізнес-форум.

 

Форум, на думку ТПП України, є знаковим і матиме непересічне значення для подальшого розвитку торговельно-економічного співробітництва Сторін. Учасників Форуму проінформують про бізнес-клімат та інвестиційні можливості в Республіці Словенія та в Україні. Найбільш ефективним та важливим елементом проведення двостороннього Українсько-словенського бізнес-форуму буде проведення переговорів між бізнес колами Словенії та України у форматі В2В.

Для українських учасників Торгово-промислова палата Словенії зможе підібрати профільні словенські компанії, для В2В переговорів.

ТПП України формує делегацію українських ділових кіл, яку очолюватиме президент ТПП України Г.Д. Чижиков.

 

У разі зацікавленості звертатися у відділ ЗЕД Харківської ТПП: тел.: (057) 751-99-46, e-mail: ves@kcci.kharkov.ua - Різван Тетяна.

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: