Вгору
31.03.2015

Засідання української частини Українсько-грузинської ділової ради в ТПП України

Засідання української частини Українсько-грузинської ділової ради в ТПП України

3 квітня 2015 року в Торгово-промисловій Палаті України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, кімн. 401) відбудеться засідання української частини Українсько-грузинської ділової ради.

Порядок денний :

  • ознайомлення з інформацією щодо робочої поїздки до м. Тбілісі Криводонова С.В., голови української частини Українсько-Грузинської ділової ради (далі УЧ УГДР) та обговорення результатів цієї поїздки;
  • планування виїзду делегації представників українських підприємств - членів УЧ УГДР до Грузії з метою проведення в Торгово-промисловій палаті Грузії першого спільного засідання Українсько-Грузинської ділової ради, ділових зустрічей і круглих столів за участю посадових осіб державних органів і керівників підприємств Грузії для налагодження двостороннього торговельно-економічного співробітництва;
  • обговорення учасниками засідання інших актуальних питань співробітництва в рамках Ділової ради.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30

Участь безкоштовна.

Запрошуємо представників підприємств і організацій взяти участь в засіданні української частини Українсько-грузинської ділової ради.

Зацікавленим учасникам необхідно направити в ТПП України заявку з вказівкою назви компанії, ПІБ учасника, посади, контактних реквізитів на e-mail: zea-ier@ucci.org.ua.

Додаткову інформацію можна отримати в Департаменті міжнародних економічних зв'язків ТПП України по тел.: (044) 2780930, відповідальна особа - Жигун Олена Олексіївна.

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: