Вгору
22.09.2015

Запрошуємо на виїзне розширене засідання Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП

Запрошуємо на виїзне розширене засідання Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП

Харківська торгово-промислова палата інформує про те, що 25 вересня 2015 року (п’ятниця) в м. Харків відбудеться виїзне розширене засідання Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП.

На засіданні розглядатимуться питання щодо виконання Антикризової програми спільних дій влади та бізнесу; потенціалу розвитку підприємництва і відновлення промислового комплексу Харківщини: проблематика підприємництва в регіонах, що межують із зоною проведення АТО.

На засідання запрошуються керівники центральних органів виконавчої влади, Харківської ОДА, обласної ради, керівництво Донецької та Луганської областей України, члени Антикризової ради, керівники та виконавчі директори регіональних відділень УСПП, керівники промислових підприємств, галузевих об’єднань, громадських організацій, представники бізнесу та ЗМІ.

Засідання відбудеться за адресою: м. Харків, проспект Правди, 2 "Premier Palace Hotel Kharkiv".

Початок роботи о 13-00. Реєстрація – з 12-00.

Запрошуємо Вас взяти участь у засіданні.

Звертаємо Вашу увагу на обов’язковість попередньої реєстрації участі.

З метою належного організаційного забезпечення заходу інформацію про участь (П.І.П учасника, посада, конт.тел.) просимо надіслати не пізніше 12:00 24 вересня 2015 року факсом: (057) 751-99-46, або електронною поштою: lena@kcci.kharkov.ua

Програма заходу

 

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: