Вверх
19.03.2018

Тренінг: Лізинг. Особливості послуги та переваги для клієнта

Тренінг: Лізинг. Особливості послуги та переваги для клієнта

 

ЗАПРОШЕННЯ

 

Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу в Харківській області для подачі заявок на участь у тренінгу «Лізинг: особливості послуги та переваги для клієнта»

 

Захід відбудеться: 27 березня 2018 року, початок о 10.00.

за адресою: м. Харків (деталі проведення тренінгу буде повідомлено додатково на вашу електронну пошту після реєстрації за посиланням).

 

Тренінг проводиться консультантом Проекту USAID "Трансформація фінансового сектору" Оленою Сухенко, яка має багаторічний досвід консалтингу в сфері фінансів, оцінки ризиків, кредитування та лізингу. 

Даний тренінг буде зосереджений на практичних інструментах та прикладах залучення коштів для розвитку бізнесу малих та середніх підприємств, а тому буде корисним тим, кого цікавить наступне:

 

Як оптимізувати грошові потоки та отримати обладнання для збільшення прибутку.
Як отримати податковий кредит на 100% вартості при сплаті лише авансу?
Що є вигідною альтернативою банківському кредиту?
Новий інструмент фінансування, яким користуються 43% малого та середнього бізнесу в Європейському Союзі.
Як отримати обладнання та мати привабливий баланс для банків?

 

Програма тренінгу:

Особливості лізингу.
Відмінність лізингу від кредиту.
Переваги для лізингоодержувачів.
Облік лізингу (інструкції для бухгалтера).
Огляд типових об’єктів лізингу:

Лізинг легкових та вантажних автомобілів;
Лізинг сільськогосподарської техніки;
Лізинг обладнання.

 

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують роздатковими навчальними матеріалами та харчування учасників.

 

Критерії відбору: Ми шукаємо високо мотивованих  керівників та бухгалтерів малого та середнього бізнесу, що мають бажання застосовувати на практиці знання та розвивати власний бізнес.

 

Просимо зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/ZJYfR6.

Участь буде підтверджено кожному учаснику особисто.

 

В разі виникнення запитань просимо Вас звертатись до Василя Павлишинця,

менеджера ВГО «НАСДСУ»; 097 937 88 66; doradaukraine@gmail.com.

 

 

Про НАСДСУ

                 Метою діяльності Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України є сприяння покращенню добробуту сільського населення та розвитку сільської місцевості через підвищення рівня знань і вдосконалення практичних навичок сільського населення та сільськогосподарських товаровиробників, задоволення та захист соціальних, економічних, фахових та інших спільних інтересів членів Асоціації. Додаткову інформацію про роботу Асоціації можна отримати за адресою: http://dorada.org.ua/

                Сторінка  в Facebook  https://www.facebook.com/NAAASUkraine/

                e-mail: doradaukraine@gmail.com

 

 

Про Проект «Трансформація фінансового сектору в Україні»

Американський народ, через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), надає економічну та гуманітарну допомогу різним країнам світу протягом 50 років. В Україні допомога з боку USAID зосереджується на трьох напрямках: охорона здоров’я та соціальний перехід, економічне зростання, демократія та врядування. Починаючи з 1992 року, USAID надало технічної та гуманітарної допомоги Україні на суму 1,8 млрд. доларів США. За додатковою інформацією щодо програм USAID в Україні просимо звертатися до Управління зв’язків з громадськістю та комунікацій USAID за телефоном: +38 (044) 521-5753 або завітати на наш веб-сайт: http://ukraine.usaid.gov.

Мета Проекту «Трансформація фінансового сектору» (жовтень 2016 року – грудень 2020 року) – допомогти перетворити фінансовий сектор України на прозору, справедливу та диверсифіковану систему, яка підтримує підприємства всіх розмірів та слугує потребам людей. Проект підтримує реформування фінансового сектору в Україні та надає допомогу за такими напрямами: підвищення довіри до банківського сектору; розширення доступу до фінансів у небанківському фінансовому секторі; розширення застосування електронних фінансів; реформування пенсійної системи; а також інформаційно-освітня робота з вразливими групами населення для збільшення їхнього залучення до фінансових ринків.

За додатковою інформацією щодо Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» та його діяльності, просимо звертатися до Групи Проекту з комунікацій та зв’язків з громадськістю за телефоном: +38 0442370210

Сторінка Проекту в Facebook  https://www.facebook.com/FSTProject/

 

Про Асоціацію «Українське об'єднання лізингодавців» (УОЛ)

               Створена в 2005 році як добровільний союз  професійних учасників ринку лізингу, який об"єднує провідні компанії галузі на засадах партнерства, відкритості, прозорості та створення сприятливих умов для клієнта-лізингоотримувача. 

Профоб"єднання  є неприбутковою організацією згідно з чинним законодавством України. Асоціація  активно працює над виконанням статутних завдань,  спрямовує зусилля на примноження свого потенціалу, а її місією являється побудова цивілізованого , прозорого, європейського ринку лізингу в Україні. 

З метою розвитку міжнародних зв'язків  УОЛ вступила 2005 року до  Федерації  LEASEUROPE ( до якої входять 47 національних Асоціацій європейських країн - 92% європейського лізингового ринку). 

Асоціація ґрунтується на засадах відкритого членства - повного для професійних учасників ринку та асоційованого для  нелізингових компаній. Вищим органом управління  є загальні збори, а в період між ними управління справами покладено на Раду директорів Асоціації.  

Компанії, що входять до УОЛ репрезентують понад 80% загальноукраїнського лізингового портфеля.

                 Сторінка  в Facebook  www.facebook.com/leasingUkraine 

 

 

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсе последних новостей!
Подписывайтесь на новостную рассылку ХТПП
Разработка и продвижение сайта: