Вгору
08.04.2015

Перший національний форум з підтримки експорту

Перший національний форум з підтримки експорту

16-17 квітня 2015 р. Торгово-промисловій палаті України за підтримки Кабінету Міністрів України і за сприяння органів державної влади проводить Перший національний форум по підтримки експорту. Захід відбудеться в Конгрессно-виставковому центрі Chamber Plaza при  Торгово-промисловій палаті України.

Перший національний форум по підтримки експорту проводиться для вітчизняних експортерів і інших підприємств, які мають намір вивести свої товари і послуги на ринки країн світу, а також залучити інвестиції.

Основною метою Форуму є обговорення широкого кола питань пов'язаних з підтримкою і просуванням товарів і послуг вітчизняних підприємств-експортерів на іноземні ринки, передусім в країни ЄС, подолання технічних бар'єрів, проведення модернізації і технічного переоснащення підприємств відповідно до стандартів ЄС, видача сертифікатів відповідності, ліцензування продукції, обговорення і визначення основ формування в Україні експортно-кредитної агенції, інституту уповноважених економічних операторів, обговорення проблем малого і середнього бізнесу при здійсненні експортно-імпортних операцій, і так далі.

 Програмою  заходу передбачено проведення гала-сесії за участю Прем'єр-міністра України А. Яценюка, членів Уряду, іноземних гостей, фінансово-кредитних агенцій, представників бізнесу.

Крім того, заплановано проведення: пленарного засідання, панельних дискусій, круглих столів, зокрема з  питань "Україна - Китай", "Україна - країни Африки".

Для участі в заходах Форуму в якості спікерів запрошені:

* керівники провідних українських і іноземних компаній, інвестиційних і інших фондів, які займаються финансовою і технічною допомогою, міжнародних і вітчизняних фінансово-банківських установ, страхових компаній, зокрема WB, EBRD, Укрексімбанк, UNIQA, і інші;

* кредитно-експортні агенції Угорщини, Польщі, Чехії, Німеччини, Італії, Франції, Китаю, Казахстану;

*  дипломатичні іноземні представництва, акредитовані в Україні;

* представництво Європейської комісії в Україні.

Захід передбачає проведення зустрічей керівників українських і іноземних підприємств з представниками органів влади України, організацію зустрічей у форматі В2В (по окремим заявкам).

Умови участі:

ПАКЕТ "БІЗНЕС"

Вартість 1 500 грн, включаючи ПДВ.

У вартість входить:

1. Участь в усіх засіданнях Форуму.

2. Повне харчування в спеціальній лаунж-зоні.

3. Участь у вечірньому Прийомі 16.04.2015.

4. Після форуму - доступ до закритих матеріалів.

5. Можливі зустрічі керівників українських і іноземних підприємств з представниками органів влади України, організація зустрічей у форматі В2В (по окремим заявкам)

Оплата приймається за безготівковим розрахунком на р/сч ТПП України.

ПАКЕТ "ЕКОНОМ-КЛАСУ" (кількість місць обмежена)

Безкоштовно (по попередній реєстрації)

1. Участь в усіх засіданнях Форуму.

2. Кава в перервах між засіданнями.

Для участі у Форумі потрібна попередня реєстрація. З усіх питань участі Ви можете звертатися у відділ ЗЕЗ і оргроботи Харківської торгово-промислової палати по тел. (057) 751-99-46, Васильєва Олена, Різван Тетяна.

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: