Вгору
07.11.2016

Запрошуємо на українсько-хорватський бізнес-форум

Запрошуємо на українсько-хорватський бізнес-форум

Запрошуємо до участі

21 листопада 2016 року в рамках першого офіційного візиту в Україну нового Прем'єр-Міністра Республіки Хорватія Андрія Пленковича у ТПП України (адреса: вул. Велика Житомирська, 33, конференц-зала «Колізей», 4-й поверх) за сприяння Посольства Республіки Хорватія в Україні та Почесного Консула України в Хорватії, офіційного представника ТПП України у Хорватії, Словенії та Боснії і Герцеговині Івіци Піріча відбудеться українсько-хорватський бізнес-форум, у якому зокрема передбачається участь Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та Прем'єр-міністра Хорватії Андрія Пленковича, які привітають учасників форуму.

Програма заходу включатиме пленарну частину, у якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрямки українсько-хорватського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Хорватії, унікальний досвід інтеграції хорватської економіки до єдиного ринку ЄС та інші актуальні питання, відбудуться також В2В переговори між представниками ділових кіл України та Хорватії, презентації декількох хорватських компаній.

До участі у форумі запрошуються українські компанії, заінтересовані у налагодженні коопераційних стосунків з Хорватією.

 

У разі зацікавленості прохання до 15 листопада п.р. підтвердити свою участь, надіславши до Департаменту міжнародного співробітництва (bea-ier@ucci.org.ua), boi-ier@ucci.org.ua, факс: (044) 279-44-56 заповнену анкету учасника (бажано заповнювати українською та англійською мовами).

 

За додатковою інформацією прохання звертатися до Департаменту міжнародного співробітництва ТПП України за тел.: (044) 279-44 56, 279-64-06.

 

 

 

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: