Вгору

Реєстрація торгової марки

Якщо ви вирішили зареєструвати торгову марку, першим кроком у цьому процесі буде її попередня перевірка. Тобто процедура, під час якої фахівці визначать, чи не зареєстрована вже така сама марка іншим підприємцем.
 
Вона проводиться по двох базах: вже зареєстрованих в Україні марок як національних, так і міжнародних, які заявлені на реєстрацію на території нашої країни. А також по базі поданих на реєстрацію марок, які проходять етап діловодства.
 
Повний звіт по перевірці замовляється в ДП "Український інститут інтелектуальної власності". У звіті зазначаються схожі з вашою марки до ступеня змішування і можна визначити чи не порушується п.3 ст. 6 Закону України "Про охорону прав на знаки для товарів і послуг", в якому вказується, що не можуть бути зареєстровані як знаки ті, що є тотожними або схожими до ступеня змішування зі знаками, раніше зареєстрованими чи заявленими на реєстрацію в Україні на ім'я іншої особи для таких самих або споріднених з ними товарів і послуг.
 
Аналізуючи даний звіт, можна визначити ризики при реєстрації і вчасно на них відреагувати. Тобто, якщо таку ж саму марку вже зареєстровано або документи на неї вже подано на реєстрацію, ми рекомендуємо змінити дизайн, щоб ваша марка була унікальною та не виникло перешкод під час її реєстрації.
 
Отже, якщо ви плануєте реєстрацію торгової марки та бажаєте дізнатись більше, звертайтесь до нас:
 
Тел. (057) 714-99-31, (057) 714-96-90
 
E-mail:patent@kcci.kharkov.ua
122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: