Вгору
ПРОЄКТ COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ

Моніторинг споживчих цін на соціально значущі товари станом на 28 квітня 2016 року

Середні ціни

на споживчому ринку Харківської області

станом на 28 квітня 2016р.*

 

 

 

Середні ціни

(грн. коп. за кг, л, десяток

  1.  

Рис

15,83

  1.  

Хліб пшеничний з борошна першого ґатунку

8,18

  1.  

Хліб житній, житньо-пшеничний

7,91

  1.  

Яловичина

86,17

  1.  

Свинина

68,95

  1.  

Птиця (тушки курячі)

36,80

  1.  

Сало

44,23

  1.  

Борошно пшеничне вищого ґатунку

7,39

  1.  

Макаронні вироби

10,69

  1.  

Крупи гречані

33,28

  1.  

Ковбаси варені першого ґатунку

58,36

  1.  

Молоко жир. 2,5%

11,57

  1.  

Сметана жир. 15%

28,45

  1.  

Масло вершкове  жир. 72-73%

98,22

  1.  

Сир м’який жир. 9%

75,66

  1.  

Цукор

14,35

  1.  

Олія соняшникова

29,82

  1.  

Яйця  І-ІІ категорії

9,46

  1.  

Картопля

4,91

  1.  

Капуста

9,85

  1.  

Морква

11,70

  1.  

Буряк

10,58

  1.  

Цибуля ріпчаста

7,75

  1.  

Бензин  А-95

21,73

  1.  

Дизельне пальне

18,73

 

*Інформація підготовлена на підставі даних Державної Служби Статистики України

 

Аналізуючі дані моніторингу споживчих цін на соціально значущі товари станом на 28 квітня 2016 року у порівнянні з 30 березня 2016 року можна констатувати, що ціни на більшість споживчих товарів на ринку Харківської області  за попередній місяць суттєво не змінилися.

 

Дещо знизилися ціни на:

 

Зросли ціни на:

 

  • сало (на 7%),
  • борошно пшеничне вищого  ґатунку (на 5%),
  • цукор (на 4%)

 

  • птицю (на 12%),
  • моркву (на 16%),
  • буряк (на 17%),
  • паливо (на 6%)

 

 

З питань проведення досліджень ринку та отримання цінових довідок  звертатися у відділ ділової інформації Харківськї ТПП

тел./факс (057) 714-96-84

E-mail: odi@kcci.kharkov.ua

 

Начальник відділу - Приходько Світлана Миколаївна

 

Україна, 61037, м. Харків, пр. Московський, 122 Б
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: