Вгору
25.07.2017

Запрошуємо компанії харчової індустрії до участі в українському національному стенді в Китаї!

Запрошуємо компанії харчової індустрії до участі в українському національному стенді в Китаї!

Запрошуємо компанії харчової індустрії до участі
в українському національному стенді в Китаї!

 

Харківська торгово-промислова палата запрошує Вас прийняти участь у виставці FHC China, яка відбудеться 14 – 16 листопада 2017 року в м. Шанхай, Китай.

Китайська Народна Республіка – потужна аграрно-індустріальна країна, що останні десятиліття показує рекордні темпи зростання економіки. За паритетом купівельної спроможності в 2015 році КНР стала найпотужнішою економікою у світі. Щорічний приріст ВВП в країні – 7%, середній щорічний імпорт складає 1,5 трлн дол. США, з яких понад 100 млрд. дол. США – імпорт харчових продуктів.

У 2016 році у виставці прийняло участь 2150 компаній, 47 національних павільйонів та відвідали 66 561 професіоналів галузі.

Запрошуємо підприємства до участі в українському колективному стенді. Острівний національний стенд розміщений в холі національних павільйонів. Вартість забудованого стенду 9 кв.м. складає 6200 долларів, та включає в себе: стінові панелі, килимове покриття, назву компанії на фризі, освітлення, інформаційну тумбу, стіл, стільці, розетку, скляну вітрину для зразків, корзину для сміття, графіку на стінових панелях, логотип на тумбі, розміщення інформації про компанію в каталозі стенду. Додатково сплачується організаційний внесок 200 дол США.

Подія відбувається за підтримки Western NIS Enterprise Fund. Зацікавлені підприємства малого та середнього бізнесу зможуть подаватись на грант та отримати фінансову допомогу WNISEF.

Харківська торгово-проміслова палата додатково надає компаніям учасникам допомогу по бронюванню готелів, перельоту та оформлення візи.

У разі зацікавленості просимо звертатися

за телефонами: +38(057) 714-96-89, (067) 577-47-65, або

по e-mail:expositionKCCI@gmail.com

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: