Вгору
01.11.2019

Запрошуємо до участі у ХІІІ з’їзді керівників торговельних компаній та постачальників World of Trade

Запрошуємо до участі у ХІІІ з’їзді керівників торговельних компаній та постачальників World of Trade

21-22 листопада 2019 року в місті Алмати (Казахстан) відбудеться головна подія Центральної Азії для торговельних мереж, імпортерів та постачальників продуктів харчування та напоїв – ХІІІ з’їзд керівників торговельних компаній та постачальників World of Trade.

Захід організовано компанією EXIM EXPO - це єдиний організатор закритих міжнародних заходів для сучасного рітейлу і товарного виробництва на території Республіки Казахстан. Партнером компанії в Україні є Торгово-промислова палата України.

Щорічно в заході беруть участь понад 80 рітейлерів та дистриб’юторів і більше 300 постачальників  з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану. Під час заходів проходять понад 6 000 цільових зустрічей. Перелік учасників минулого року додається.

Цього року в роботі Форуму візьмуть участь такі рітейлери: 

Узбекистан: Korzinka.uz, Green Apple Market, Makro, Farovon-uz

Таджикистан: Amid

Азербайджан: Azeri Retail LLC, Fresco

Киргизстан: Yar-Marka, 7 DAYS, Super Arzan, Frunze

Вірменія: SAS GROUP, Yerevan City, Green Day

Білорусь: Rublevskyi, Radziwillovskyi, Euroopt

Грузія: Foodmart, Smart, Skazka, Gordgita

Казахстан: Magnum, Small, A-store, Leroy Merlin, Romashka, Vkusnaya korzinka, Astykjan, GREENWICH, A-2, Interfood, Ayan, Esentai Gourmet, Galmart, Svetofor, iNMART, Meloman, Marwin, Comfort, Zolotoy kluchik, KenMart, Vkus Market, Ak Zhelken, Kok-Alma, Dina, BEKKER & C, Ramstor, Uly Dala, RAUZET, Sheber Profi, Sultan, In OIL LTD K, Asar, Good Group, FIRCAN, Mercury, Semeynyi, Vkus Mart, Anwar. 

За даними Організатора заходу участь 70% рітейлерів вже підтверджена.

В період проведення форуму виробники мають змогу презентувати свою продукцію в імпровізованому гіпермаркеті World of Trade. Це унікальна можливість для виробників не тільки провести ділові переговори, але й підтвердити потенційному партнеру якість своєї продукції.

Організаційний внесок в заході за учасника - 1 420 доларів США. У вартість включено: бейдж для одного учасника, стелаж в Гіпермаркеті, участь в двосторонніх зустрічах з рітейлерами (в порядку живої черги), участь в сесіях заходу, екскурсія з рітейлерами в торговельні мережі, харчування під час ділової програми, запрошення на святкову вечерю з рітейлерами. Окремо учасники сплачують логістичні послуги візиту: авіапереліт, страхування, проживання, трансфери.

Запрошуємо Вас взяти участь в роботі ХІІІ з’їзду керівників торговельних компаній та постачальників World of Trade. Це реальна можливість для Вашої компанії представити свою продукцію рітейлу Центральної Азії та Кавказу, провести прямі переговори та забезпечити свою присутність на ринках країн регіону.

Анкета учасника.

З питань участі та забезпечення логістичних послуг візиту звертайтесь до ТПП України:

Малахівської Станіслави + 380 67 232-92-20, sme58@ukr.net
Мацієвської Олени + 380 96 129-55-65, mem-ier@ucci.org.ua

 

Додатки:

Перелік учасників минулих років https://drive.google.com/file/d/1K-rJaE3ZD6ZRtzztqRfye-OvB21Wc6wk/view 

Відео сесії ЗАКУПКИ: Мир торговли 18 и Мир торговли 19 Весна

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: