Вгору
11.12.2019

Запрошуємо до участі у тендерному конкурсі на поставку труб і металопродукції

Запрошуємо до участі у тендерному конкурсі на поставку труб і металопродукції

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України надіслало інформацію щодо міжнародного тендерного конкурсу на поставку труб і металопродукції (тендерна пропозиція).

Для участі в тендері необхідно:

- подати письмову заявку (заявки від компаній, зареєстрованих або які мають рахунки в офшорних зонах, не приймаються) про бажання брати участь у тендері, зазначити повну назву учасника, правовий статус, країну реєстрації і реквізити;

- ознайомитись із Законом Туркменістану «Про тендери на поставку товарів, виконання робіт, надання послуг для потреб держави» (за посиланням: http://www.turkmenistan.gov.tm/?jd=7949) та з «Порядком проведення тендера» (за nocиланням: http://ngo-turkmenistan.org/library/legislation/regulations/poryadok-provedeniya-tenderov-po-vyboru-postavshchikov-tovarov-rabot-i-uslug/) і переліком документів, необхідних для участі в тендері;

- отримати специфікацію лотів, технічні вимоги і основні умови контракту;

- отримати рахунок на оплату коштів в сумі 500 дол. США або еквівалент в туркменських манатах, без ПДВ і банківських послуг, за один лот.

 Один запечатаний конверт з повною тендерною пропозицією, завіреною «мокрою» печаткою має бути доставлений за зазначеною адресою до 30 грудня 2019 року і прийматиметься до розгляду після поступлення коштів на рахунок організатора тендеру. В конверті обов’язково має бути вкладено електронний варіант анкети, основних умов договору (в форматі «Word») і техніко- економічної специфікації (у форматі «Excel»).

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: