Вгору
20.06.2017

ДО УВАГИ підприємців малого та середнього бізнесу!

ДО УВАГИ підприємців малого та середнього бізнесу!

Шановні пані та панове!

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Центр підтримки бізнесу в Харкові запрошують представників малих та середніх підприємств (МСП) на презентацію «Можливості для розвитку МСБ від ЄБРР», що відбудеться 30 червня 2017 року у м. Харкові. Метою зустрічі є ознайомлення з можливостями надання грантів на консалтингові проекти від ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

 

ОБОВ'ЯЗКОВА попередня реєстрація до 29 червня 2017р. за посиланням 

https://goo.gl/forms/.

 

 

Довідка

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) (www.ebrd.com),  акціонерами якого є 64 країни та дві міжнародні організації, підтримує розвиток ринкової економіки і демократії.

Грантову підтримку малому та середньому бізнесу в Україні ЄБРР надає з 2010 року. В рамках грантової підтримки ЄБРР допомогає малим і середнім підприємствам залучати висококваліфікованих місцевих консультантів та міжнародних екпертів-практиків, здатних якісно трансформувати їх бізнес, та надає гранти для часткової компенсації оплати послуг консультантів.

За цей час ЄБРР надав грантову підтримку більш ніж 722 малим та середнім підприємствам України на суму понад 15,7 млн. євро. Фінансування було забезпечено Європейським Союзом, урядами США та Швеції.

20 травня 2016 року в рамках Ініціативи EU4Business була підписана угода вартістю 40 млн євро між ЄС та Європейським банком реконструкції та розвитку щодо виділення фінансування в обсязі 28 млн євро на консультаційну, інформаційну, навчальну та іншу підтримку МСП в Україні. Допомога передбачає створення мережі центрів підтримки бізнесу по всій країні, а також підтримку прямого фінансування малих та середніх підприємств з боку ЄБРР у розмірі 12 млн євро.

Центр підтримки бізнесу в Харкові є інформаційним партнером ЄБРР у Харківській області в рамках ініціативи EU4Business.

 

OFFICIAL USE

 

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: