Вгору
29.01.2020

До уваги експортерів регіону, представників малого та середнього бізнесу, які мають бажання виходити на зовнішні ринки збуту

До уваги експортерів регіону, представників малого та середнього бізнесу, які мають бажання виходити на зовнішні ринки збуту

У рамках реалізації проекту «Експорт Ера-М» Департаментом з підвищення конкурентоспроможності ХОДА проводиться опитування представників бізнесу Харківщини. Анкета доступна за посиланням.

Цільова аудиторія: представники підприємств малого та середнього бізнесу Харківської області, активної молоді регіону, менеджери відділів збуту, суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи підприємці, що зацікавлені в активній присутності власної продукції на зовнішніх ринках.

Інформація, отримана від респондентів, буде врахована при плануванні тематики освітніх заходів під час реалізації проекту.

Формат проведення заходів проекту «Експорт. Ера-М» дозволить його учасникам отримати відповіді на питання, оцінити рівень поінформованості, ефективності виробничої кооперації із суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності держав-партнерів.

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: