Вгору
17.01.2020

Запрошуємо на робочу зустріч бізнесу з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом України в КНР Сергієм Олексійовичем Камишевим

Запрошуємо на робочу зустріч бізнесу з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом України в КНР Сергієм Олексійовичем Камишевим

24 січня 2020 р. планується зустріч з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом України в Китайській Народній Республіці.

Указом Президента України від 18.12.2019 № 912/2019 призначено Камишева С.О. Надзвичайним і Повноважним Послом України в Китайській Народній Республіці.

Зважаючи на те, що на сьогодні Китай стає головним торговим партнером України (як за обсягами експорту української продукції, так і імпорту з КНР), обговорення актуальних питань торговельно-економічного співробітництва стає нагальною необхідністю.

ТПП України протягом останніх років налагоджує тісну співпрацю з представниками провінцій КНР на різних рівнях: Гуандун, Сичуань, Хубей, Цзянсі, Цзілінь. Підписано ряд угод та меморандумів про співробітництво як на рівні ТПП України, так і окремих комітетів при Палаті, зокрема Комітету по державно- приватному партнерству.

З метою подальшого розвитку та налагодження співробітництва українських підприємців з представниками КНР різного рівня, можливого надання консультацій та практичної допомоги з боку Посольства України в КНР, 24 січня ц.р. в ТПП України планується проведення, в рамках розширеного засідання Комітету по державно-приватному партнерству при ТПГІ України, робочої зустрічі бізнесу з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом України в КНР Сергієм Олексійовичем Камишевим.

Запрошуємо взяти участь у зустрічі підприємства та організації, які мають взаємопов’язані інтереси з китайськими партнерами, або мають наміри виходу зі своєю продукцією на китайський ринок.

Реєстрація учасників здійснюється через електронні адреси ТПП України:

gov-zed@ucci.org.ua - Гордина Ольга; vk-zed@ucci.org.ua - Карпов Валерій.

Початок робочої зустрічі об 11.00 в кім. 101 ТПП України (вул. В.Житомирська, 33, м. Київ). Просимо завчасно реєструватись.

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: