Вгору
30.09.2019

Запрошуємо на II міжнародний форум «Кібербезпека. Захисти свій бізнес!»

Запрошуємо на II міжнародний форум «Кібербезпека. Захисти свій бізнес!»

16 жовтня 2019 року в Києві відбудеться ключова подія в сфері кіберзахисту - II міжнародний форум «Кібербезпека. Захисти свій бізнес!». Форум відбудеться за підтримки Ради Національної безпеки та оборони України. Організатори Форуму - ТПП України та Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Форум є головною подією Місячника кібербезпеки в Україні та має на меті обговорення поточного стану в сфері кіберзахисту в Україні, обговорення ефективних механізмів захисту, представлення кроків із створення Національної екосистеми кібербезпеки. Доповідачами Форуму стануть понад 30 профільних експертів з державних установ та бізнесу з України, США, Німеччини та Ізраїлю. Очікується понад 300 представників центральних та місцевих органів влади, державних підприємств і установ, освітніх закладів , бізнесу з усіх регіонів України та інших країн.

Більш детально про Форум на сайті https://cybersecurity.ciseventsgroup.com/

В рамках Форуму відбудеться спеціалізована виставка «Кібербезпека» за участю державних і приватних компаній, які представлять свої розробки в сфері кібербезпеки та захисту.

Звертаємо Вашу увагу, що участь в Форумі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації на сайті Форуму.

Програма Місячника кібербезпеки в Україні.

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: