Вгору
04.03.2019

Харківська торгово-промислова палата запрошує на Українсько-австрійський економічний форум

Харківська торгово-промислова палата запрошує на Українсько-австрійський економічний форум

За результатами консультацій з австрійською стороною визначено остаточну дату проведення Українсько-австрійського економічного форуму. Захід відбудеться у місті Відень 20-го травня 2019 року.

Співорганізаторами форуму виступають Федеральна палата економіки Республіки Австрія і Торгово-промислова палата України.

Австрійська сторона підтвердила свою зацікавленість щодо спеціалізації форуму, а саме:

  •  Торговельно-економічне та інвестиційне співробітництво з українськими регіонами;
  •  Співробітництво з представниками українського бізнесу з найбільш розвинутих та перспективних секторів української економіки - сільського господарства, сектору інформаційних технологій, енергоефективності та відновлювальної енергетики, виробництва споживчих товарів.

Під час форуму українським учасникам з регіонів надається можливість презентувати економічний і інвестиційний потенціал регіонів своїх територій, регіональні програми розвитку, регіональні інвестиційні проекти, а представникам ділових кіл - провести ділові переговори з потенційними австрійськими партнерами.

Проект програми для розгляду та надання пропозицій щодо участі, а також виступів і презентацій українських учасників заходу в рамках тематичних панелей форуму.

Пропозиції щодо складу делегацій, презентацій і виступів просимо надати до 15 березня цього року для своєчасного надання узагальненої інформації австрійській стороні.

Організаційні умови участі у заході передбачають сплату організаційного внеску у розмірі 3 тисяч гривень за кожного учасника.

Транспортні витрати і проживання здійснюються за рахунок учасників заходу.

Торгово-промислова палата України готова надати допомогу щодо бронювання проживання або придбання авіаквитків.

З питань участі в Українсько-австрійському економічному форумі звертатися у відділ ЗЕС до Різван Татяни Миколаївни за тел.: +38 057 751-99-46 або e-mail:ves@kcci.kharkov.ua.

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: