Вгору

Росія обмежила число пунктів пропуску для продуктів з України

Россельхознадзор з 10 червня обмежив число пунктів пропуску, через які може ввозитися м'ясо, м'ясна і молочна продукція, а також сировина і готова продукція з водних біоресурсів з України.

Про це повідомляє "Капітал" з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Як відзначається в листах, спрямованих службою в регіональні територіальні управління , продукція, яка направлена на адресу російських одержувачів, може проходити через 8 пунктів пропуску, розташованих в Курській, Білгородській, Брянській, Ростовській областях, а також у Владивостоку (морський пункт пропуску).

Продукція для Криму допускається через три пункти, розташованих на півострові.

Українська продукція, призначена для одержувачів в Казахстані і Вірменії, пропускатиметься через 7 пунктів в Курській, Білгородській, Брянській, Ростовській областях. 9 пунктів в цих же регіонах визначені для транзиту української продукції, наступної на адресу одержувачів країн СНД, Азії і Закавказзя.

Продукція, що надходить в РФ з третіх країн транзитом через Україну, пропускатиметься через 7 пунктів.

Як пояснює Россельхознадзор, цей захід спрямований "на оптимізацію логістики і посилення контролю при ввезенні і транзиті по території Євразійського економічного союзу з України м'ясосировини, молочної і м'ясної продукції, сировини і готової продукції з водних біоресурсів".

ХТПП надає комплекс послуг необхідних для ведення успішного бізнесу. Наші фахівці зможуть надати вам якісну допомогу в таких областях як: консультації з зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД), юридичні послуги, переклади та багато іншого.

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: