Вгору
«Обговорення інфраструктури підтримки ММСП Полтавської області»
Круглий стіл:

«Обговорення інфраструктури підтримки ММСП Полтавської області»

Запрошуємо до участі у засіданні Круглого столу, присвяченого обговоренню регіональної інфраструктури підтримки середніх, малих та мікропідприємств Полтавської області в умовах пандемії COVID-19.

 

Зустріч відбудеться у форматі онлайн, 20 серпня 2021р. на платформі Zoom в рамках роботи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІК Харкова та Дніпра, мета діяльності яких - надання консультаційної та інформаційної підтримки під час кризи та її економічної складової мікро-, малим і середнім підприємствам (ММСП) Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Запорізької, Кіровоградської, Черкаської та контрольованих урядом частин Луганської  та Донецької областей.

 

COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ розпочали свою роботу в лютому 2021 року в рамках проєкту «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується ЄС та урядом Німеччини і реалізується GIZ, і по вересень 2021 року надаватимуть практичну підтримку ММСП з різних регіонів України та сфер економіки задля подолання економічної кризи, викликаної пандемією COVID-19, та допомагатимуть покращити перспективи їх розвитку.

Акцент зроблений, насамперед, на залучення ММСП до інформування, діагностики, навчання, індивідуального та групового консультування, створення інформаційно-освітніх продуктів.

 

Особлива увага приділяється інструментам, які допомагають раціональніше будувати бізнес-процеси, підвищувати чутливість управління, фінансового аналізу, запроваджувати програмні продукти та IT, реагувати на актуальні ризики взаємодії з контрагентами, детальніше застосовувати можливості щодо розвитку каналів продаж, участі у держзакупівлях, виходу на нові експортні ринки, оптимізувати маркетингову, HR-складову роботи, ощадливо використовувати ресурси, зменшити навантаження на навколишнє середовище, а також інформуванню ММСП щодо інструментів державної та іншої підтримки в умовах пандемії COVID-19.

 

Активності COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІК Харкова та Дніпра здійснюються у тісній співпраці з Полтавською торгово-промисловою палатою, органами місцевої влади, державними органами та інституціями-учасниками регіональної інфраструктури підтримки та сервісу для бізнесу, бізнес асоціаціями, галузевими експертами, ЗМІ Полтавщини.

 

Участь у онлайн засіданні є безкоштовною за умови попередньої реєстрації посиланням: https://forms.gle/fkgth7KyraChnGMh6

 

Зі всіх організаційних питань щодо майбутньої зустрічі прохання контактувати з начальником відділу інновацій та розвитку Полтавської торгово-промислової палати Валентиною Вождаєнко за тел.: (066) 627-30-50, e-mail: rozvytok@tppl.pl.ua

Захід відбудеться:
20 - (с 11:00 до )
Поспішайте записатися!

До найближчого семінару залишилося:

Залиште заявку на участь
Вартість участі:

Безкоштовно завдяки спільному фінансуванню урядом Федеративної Республіки Німеччина і Європейським Союзом та підтримці GIZ.

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: