Вгору
21.09.2015

Українсько-казахський бізнес-форум

Українсько-казахський бізнес-форум

9-10 жовтня 2015р. має відбутися офіційний візит Президента України Петра Олексійовича Порошенка до Казахстану, у рамках якого планується проведення українсько-казахстанського бізнес-форуму.

Торгово-промислова палата України розпочала роботу з комплектації делегації представників ділових кіл України для поїздки до Республіки Казахстан у період з 8 по 11 жовтня ц.р. з метою участі у двосторонньому бізнес-форумі.

У разі зацікавленості, до 30 вересня ц.р. просимо заповнити та  надіслати до ТПП України  реєстраційну форму учасника Форуму  за електронною адресою: zea-ier@ucci.org.ua для подальшої співпраці. Додаткова інформація - за телефоном: +380 44 2780930 (Департамент міжнародного співробітництва ТПП України).

Інформація щодо фінансових умов участі у діловій місії та програму перебування у Казахстані буде розміщена додатково.

Просимо взяти до уваги, що за підсумками засідання спільної Міждержавної українсько-казахської Комісії з економічного співробітництва (липень 2015 р., м. Київ) були визначені пріоритетні галузі для розвитку взаємовигідної співпраці: паливно-енергетична, агропромислова, енергетична, транспортна, гірничо-шахтне машинобудування, а також машинобудування для агропромислового комплексу, створення інфраструктурних об’єктів, транспортна, авіаційна, космічна та інші.

 

122 Б, просп. Героїв Харкова (колиш. Московський), м. Харків, 61037, Україна
Будьте в курсі останніх новин!
Підписуйтесь на розсилку новин ХТПП
Розробка та просування сайту: